”Grevengracht” Reeën spotten rondom de Slinge.

Zaterdag 22 maart eens een middagje wezen struinen op en rond het natuurgebied ‘Grevengracht” tussen Ruurlo en Beltrum. Vorig jaar zag ik in dezelfde periode verschillende reegeiten maar verder ook niets. Nu was dat anders, jonge reebokken en reekalfjes maar ook volwassen reegeiten en bokken, kortom het was niet alleen mooi weer maar ook wat betreft wild zeker de moeite waard. ik liep langs een klein bosje waar een jongen reebok stond te grazen. Hij heeft mij echt niet waargenomen en ik kreeg alle kans om een mooie foto te maken. Even later kwamen er drie reegeiten door het water mij voorbij rennen, een prachtig gezicht. Deze middag heb ik ook de Grutto en Wulp mogen begroeten allemaal tekens dat het voorjaar gaat beginnen. Nu in dit album een samenvatting van mijn foto’s, ik kan hier echt van genieten. Ik hoop U ook.